Review Center BG

Монитор LED IPS Philips 276E7QDAB: възползвайте се от една ефективна технология


Philips носи на пазара някои от най-новите и най-добрите модели на монитори, които могат да осигурят защита на очите, и да осигурят ясни избражения, естествени и по-ярки. Наличието на монитор в живота ни е повече от необходимост, тъй като от него зависят много дейности, които се извършват в рамките на деня. От обичайните модели, класически, които не правят нищо повече от това, да ни позволяват писане на различни материали до най-новите технологии, които осигуряват по-голяма защита на очите на потребителя. Един от моделите, които идват в помощ на потребителя и притежава най-съвременните характеристики е монитора LED IPS Philips 276E7QDAB.

Монитор LED IPS Philips Philips 276E7QDAB

Виж специалната оферта за днес, 20-04-2024


philips 276e7qdab.jpg

Атрактивен и приятен външен вид
Това, което характеризира най-добре този монитор е неговия външен вид, което го прави елегантен и атрактивен модел, благодарение на черният му цвят. Независимо дали искате да монтирате монитора в хола, кухнята или в детската стая, всичко е възможно, тъй като точните размери на този модел позволяват лесно да бъде инсталиран дори в по-малка площ. Така че, ако се чудите как изглежда монитора LED IPS Philips 276E7QDAB ще ви кажем, че тежи 4.33 кг и е с дължина 616 мм. Друг критерий, е неговата ширина, 179 мм и височина 468 мм. Този модел е един от най-популярните монитори по отношение на дизайна. Диагонал на екрана ви позволява да следите гладко изображенията поради своите размери от 27 инча.

Монитор LED IPS Philips Philips 276E7QDAB

Виж най-добрата цена за днес, 20-04-2024


Когато говорим за монитор не е достатъчно, само да споменем тези функции, свързани с дизайна, но по-важно от това са функциите, които пртежава и особено колко добре се изграждат от техническа гледна точка. За да се направи добра покупка, са необходими познания в областта на мониторите или приспособления, защото трябва да се обърне внимание на някои детайли, които включват: типа на процесора, обема на паметта, специалните функции, броя на цветовете, типа осветление и резолюцията.

Монитора модел LED IPS Philips 276E7QDAB няма да ви разочарова, защото типа на дисплея му е IPS дисплей, с пълна резолюция HD и оптимална резолюция от 1920 х 1080 пиксела. Всичко това са важни характеристики на този модел, което го прави различен в сравнение с конвенционалните модели. Изображенията и цветовете са реализиране с по-висока интензивност, благодарение на яркоста от 250cd / кв.м.

С монитора LED IPS Philips 276E7QDAB може да се насладите на приятно мултимедийно преживяване, благодарение на технологията IPS LED, която се занимава с точността на образите и цветовете, аспекта на изображението е 16: 9, и има технология MHL, която ви позволява да свържете вашия мобилен телефон, така че да можете да гледате съществуващото съдържание, директно на екрана. USB портовете дават възможност да свържете телефона си директно към монитора, което е невъзможно, когато се използва класически екран.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 20-04-2024 на:



Фотогалерия: "Монитор LED IPS Philips 276E7QDAB: възползвайте се от една ефективна технология"

philips 276e7qdab_2.jpg
philips 276e7qdab_3.jpg
philips 276e7qdab_4.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg