Review Center BG

Монитор LED IPS LG 34UC79G: Истинска инвестиция за геймърите


По отношение на мониторите, LG 34UC79G изглежда е сред любимите на геймърите днес. Това се дължи на способността му да проектира изображения в течност, а също и изключително острата яснота. Тези неща им помагат да превъзхождат и постоянно да подобряват уменията си за игри.

Монитор LED IPS LG 34UC79G

Виж специалната оферта за днес, 18-05-2024


lg 34uc79g.jpg

Въпреки, че не е модел, който се препоръчва само за геймърите, изглежда, че те заявяват , че са развълнувани за възможностите си да проектират изображенията гладко, без очите им да се уморяват, дори и след дълга игрова сесия.

Монитор LED IPS LG 34UC79G

Виж най-добрата цена за днес, 18-05-2024


Спецификации на любимия геймърски монитор навсякъде
Този монитор за игри LG 34UC79G е с диагонал от 34 инча, което е повече от достатъчно за един геймър, независимо дали е любител или професионалист. Резолюция от 2560 x 1080, тип задно осветяване LED, съотношение 21: 9, тип на отговор 5 ms, яркост от 250 сс/m, вертикално опресняване 144 Hz, а размерът на точката е 0.312 мм, като помага за реализиането на фини изображения и експериментиране с по-линейни действия.

По този начин всеки геймър има способността да се развива значително и последователно в тази област, особено след като очите му вече няма да се уморяват толкова бързо, както се случва с много други монитори на пазара.

Основни функции, за които са развълнувани геймърите са Freesync, Game Mode, Flicker Safe и Reader Mode. Всичко това ще спомогне за подобряване на ефективността на всеки геймър по време на играта.

В допълнение към този монитор купувачът ще получи и захранващ кабел, ръководство за потребителя, HDMI кабел и кабел за дисплей.

Откъм страната на свързване е важно да запомните 2 видео HDMI порта и 1 х Display port. В допълнение, може да се свърже 3 x USB 3.0, което е повече от достатъчно. Въпреки, че може да изглежда, че има достатъчно голям диагонал за тези, които все още не са свикнали, извивката ще донесе значителни подобрения не само на изображението, но и спазването на естетиката на продукта.

LG 34UC79G тежи 8,5 кг, с дължина 830 мм, широчина 279 мм и височина от 449 мм, което означава, че тя е достатъчно голям, за да улови хармонично и най-малките детайли, а също и достатъчно малък, за да не заема твърде много място на повърхността, която да бъде монтирана. Така че можем да кажем, че този модел на лаптоп е наистина най-рентабилен и достъпна инвестиция на пазара от гледна точка на лаптоп, не само за геймърите, но и за тези, които не искат следващата година отново да правят подобна покупка. Качеството наистина казва своята дума в този случай, което не е трудно да се забележи.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 18-05-2024 на:Фотогалерия: "Монитор LED IPS LG 34UC79G: Истинска инвестиция за геймърите"

lg 34uc79g_2.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg