Review Center BG

Монитор LED AOC G2460VQ6: най-добрата инвестиция за един геймър


Дейността на един геймър, изисква не само упорита работа и постоянни упражнения на ръце и ум, но и на очите. По този начин, най-много, след период от няколко часа игра, очите ни се чувстват много уморени, нещо, което не ни позволява да се развиваме в тази област. По този начин, монитора за игри AOC G2460VQ6 изглежда като една от най-ефективните алтернативи по отношение на инвестициите в такова оборудване за любител или професионален геймър.

Монитор LED AOC G2460VQ6

Виж специалната оферта за днес, 03-12-2023


aoc g2460vq6.jpg

Гейминга вече не се разглежда днес като дейност, която хората просто извършват, за да се отпуснат или просто за да мине времето, а като професия, в която дори могат да печелят огромни суми пари. Тези, които практикуват постоянно и са страстни за онлайн игри, със сигурност ще бъдат в състояние да се отличат. По този начин, монитора AOC G2460VQ6 е реална подкрепа в това отношение.

Монитор LED AOC G2460VQ6

Виж най-добрата цена за днес, 03-12-2023


Спецификации на монитора с най-доброто съотношение на цена и качество
Всеки геймър иска да има колкото се може по-качествено оборудване, което ще им помогне да играят колкото се може по-добре и колкото се може повече без да се налага да инвестират твърде много пари. Това монитор AOC G2460VQ6 за игри представлява най-ефективен вариант в това отношение.

Този модел е успял да привлече вниманието на голям брой любители на игрите, които заявяват, че са много доволни от качеството на възпроизвежданите изборажения, без никакви смущения. Изображенията са ясни, с ярки цветове и очите не се уморяват толкова бързо. Една сесия от няколко часа на компютъра няма да е толкова вредна за очите.

Този модел монитор AOC G2460VQ6 интегрира няколко конектора VGA, HDMI и DisplayPort. Те ще позволят свързване на повече устройства, като конзола и компютър. Освен това, специална функция и абсолютно обичан от всички геймъри е AntiBlue Light. Той има способността да намали значително напрежението в очите по време на игра, така че сесията може да бъде удължена за още няколко часа ефективно. В стандартите, важни за споменаване са: CE, EPEAT Silver, FCC, RoHS, TUV GS, EAC, EnergyStar 6.0 и TCO 6.0.

Както и с атрактивен дизайн, със среден размер, този монитор AOC G2460VQ6 може да бъде поставени на всяка повърхност и във всяка стая, независимо от нейният дизайн, просто защото той ще пасне идеално навсякъде. Отличното качество на изображенията на монитора VGA, HDMI si DisplayPort. се осъществява от други важни спецификации като резолюцията от 1920 х 1080, аспект на изображението 16: 9, формат на екрана wide, време за реакция от само 1 мс, типичен контраст 1000: 1, точка размер 0.276 мм и 16,7 милиона цвята.

Придобиването на този вид дори заслужава да бъде направено от тези, които искат да инвестират в игрално оборудване с високо качество, но не са готови да инвестират огромна сума пари.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 03-12-2023 на:Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg