Review Center BG

Монитор LED Acer KG221QBMIX: достъпна цена, топ спецификации


Необходимо е играчът да инвестира в качествено оборудване. Някои от тях са склонни да харчат огромни суми пари, за да го закупят, а други избират да спестяват, за да документират още оферти и след това да се осмеляват да купуват. Монитор за игри Acer KG221QBMIX е живото доказателство, че човек може да инвестира малко количество пари в техника от първа класа.

Монитор LED Acer KG221QBMIX

Виж специалната оферта за днес, 03-12-2023


acer kg221qbmix.jpg

Всеки геймър знае колко е важен мониторът, особено ако прекарва няколко часа на ден пред него. През повечето време очите започват да показват умора и повече няма да могат да следят внимателно какво се случва в игралното поле. Освен това, монитора осигурява най-доброто качество на изображението и предпазни средства за очите, така че времето прекарано пред монитора да не вреди твърде много на геймърите. В действителност, това е мечтата на всеки любител или професионален геймър: да бъде в състояние да играе колкото е възможно повече, постоянно да се упражнява, без да му се нарушават твърде много очи.

Монитор LED Acer KG221QBMIX

Виж най-добрата цена за днес, 03-12-2023


Супер спецификации монитора за игри Acer KG221QBMIX
Кой би помислил, че продукт на толкова достъпна цена би могъл да се възползва от такава впечатляваща серия от най-съвременни спецификации?

Този модел има диагонал от 21.5 инча, резолюция от стандартната HD, оптимална разделителна способност от 1920 х 1080, със съотношение 16: 9, общо 16,7 милиона цвята, широкоекранен формат, време за реакция само 1 мс, яркост от 250 CD/m², типичен контраст 1000: 1 и максимален ъгъл на видимост хоризонтално/вертикално 170/160 градуса. Освен това хоризонталната честота на обновяване е 30-83 KHz, вертикалната честота на опресняване е 48-75 Hz.

Всичко това ще ви помогне да проектирате статични и движещи се изображения, които са абсолютно сензационни, реални.

Що се отнася до възможноста за свързване, монитора за игри Acer KG221QBMIX разполага с два видео портове, един HDMI и един VGA и аудио портове на функциите, 1 х Audio In и един Audio out.

Размерът и дизайнът на този монитор от Acer позволява на всеки геймър, да го инсталира както на голяма, така и на по-малка площ, тъй като модела не е прекалено обемист. Той е с дължина 508 мм, широчина 189 мм и височина 406.1.

Също така, дори на накланящата се страна стои много добре: от 5 до 15 градуса. И това казано, всеки геймър, който иска да инвестира в качествено оборудване, но не желае да плаща голяма сума пари, може с пълна увереност да закупите монитора за игри Acer KG221QBMIX, който е с доста добра консумация, само 17 W.

Освен това в пакета ще намерите ръководство за употреба, захранващ кабел, но също така и VGA кабел, което е повече от достатъчно.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 03-12-2023 на:Фотогалерия: "Монитор LED Acer KG221QBMIX: достъпна цена, топ спецификации"

acer kg221qbmix_2.jpg
acer kg221qbmix_3.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg