Review Center BG

Linksys EA8500: рутер, оптимизиран за голям брой потребители


Моментните интелигентни устройства от всякакъв вид в момента ни прави пристрастни към безжичните уреди. И няма нищо по-досадно от това, когато гледаме един сериал да чакаме твърде много да зареди или когато правим онлайн поръчка, мрежата да се срине в решаващият момент. Linksys EA8500 е рутер приспособен да реагира на един от най-важните условия, а именно осигуряване на бърз постоянен поток, независимо от броя на устройства, свързани към мрежата.

Двубандов безжичен рутер Linksys EA8500

Виж специалната оферта за днес, 26-02-2021


linksys ea8500.jpg

Супер модерен класически дизайн и производителност
Linksys EA8500 е с доста опростен дизайн, с класически правоъгълна форма със заоблени ръбове и е черен на цвят. Размерите му са доста компактни 256,3 х 183,5 х 56,2 мм. Притежава четири разглобяеми външни антени, които могат да бъдат коригирани до желаната позиция. Простият дизайн прави рутера лесен за позициониране във всяка стая или офис. Той може да се поставя хоризонтално върху маса или бюро, както и вертикално на стената.

Двубандов безжичен рутер Linksys EA8500

Виж най-добрата цена за днес, 26-02-2021


Модела притежава осветителна система LED, която дава информация за връзката и работата на рутера. В задната част има бутон за включване / изключване, един WAN порт, четири LAN порта, един USB 3.0 и един USB 2.0 порт, които могат да се използват при необходимост. Linksys EA8500 използва двуядрен 1.4 Ghz процесор, придружен от 512 MB RAM памет и 128 MB флаш памет. Рутерът може да работи с 4 канала за данни.

Моделът е двубандов и скороста на Wi-Fi трансфера е 1733 Mbps с честота от 5 GHz и 800 Mbps 2.4 GHz.

Рутерът използва Qualcomm чип със съвместимост 802.11b/g/n/a/ac
Друго привлекателно качество е MU-MIMO системата. Тя носи множество входни и изходни ползи. Технологията позволява индивидуален подход към всяко свързано устройство, в зависимост от неговия капацитет и разстояние. По този начин цели да се избегнат смущения и пренаселеност, и запазва качеството на потока. Ефективноста при свързване на множество потребители се оптимизира и достига много по-високо ниво. Потокът остава постоянен, независимо от броя на свързаните устройства.

Тъй като рутера може да работи с пълен капацитет заедно с MU-MIMO системата, тя трябва да бъде активирана, но свързаните устройства от своя страна да бъдат съвместими с тази система. Тъй като това е еталон за бъдещето се очаква, че всички производители ще интегрират тази система в чипсетите.

Настройването на рутера е лесно чрез интуитивен софтуер. Това дава възможност за персонализиране на мрежата и достъпа до мрежови функции привлекателни за вторичен тип гости с отделни пароли, проверка обем данни, производителност и т.н.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 26-02-2021 на:Фотогалерия: "Linksys EA8500: рутер, оптимизиран за голям брой потребители"

linksys ea8500_2.jpg
linksys ea8500_3.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg