Review Center BG

Linksys E8350: Рутер с отлично покритие за дома


Като се има предвид, че стрийминг онлайн е подкрепена от появата на голям брой съвместими устройства, устройства смарт се използват от хора от всички възрасти и Wi-Fi технология се превръща в забележителна точка дори за периферни устройства (принтери, мултифункционални устройства и т.н.) и по-новите уреди (климатици, хладилници, перални машини и т.н.), качеството на интернет връзката е по-важно от всякога. В същото време, резултатите от управлението на капацитета в предната част на голям брой потребители едновременно получат решаваща роля. Linksys E8350 е двубандов рутер, пригоден да отговаря на изискванията за модерен дом, където интернета присъства в ежедневния живот повече от всякога.

Двубандов безжичен рутер Linksys E8350

Виж специалната оферта за днес, 26-02-2021


linksys e8350.jpg

Добро представяне с честота от 5 GHz
Мощноста е основното нещо, което присъста при рутера Linksys E8350, като тя разполага с честота 5 GHz. Тя поддържа скорост на wi-fi трансфер от 1733 Mbps, с честота от 5 GHz и 600 Mbps с честота 2.4 GHz. Добрата скорост на трансфер е подкрепена от двуядрен 500 MHz процесор с честота 5 GHz и двуядрен процесор 1.4 Ghz с честота 2.4 GHz. Рутерът е снабден с четири външни антени и използва 4 х 4, за разлика от много други системи, които са ограничени до 3 х 4, RAM паметта е 512 MB, а флаш паметта е 128 MB.

Двубандов безжичен рутер Linksys E8350

Виж най-добрата цена за днес, 26-02-2021


За инсталиране на рутера, той трябва да бъде свързан към електрическата мрежа и интернет, и конфигурация се извършва с помощта на уеб интерфейса. Към това трябва да се въведе по подразбиране IP адрес на рутера във всеки браузър. Следователно се използва IP-то 192.168.1.1 и данните за вход, които ще бъдат по подразбиране ( "админ" за име, както и за парола). Интерфейсът е добре организиран и има кратко време за реакция, така че настройката няма да ви отнеме много време.

Рутерът осигурява много добро покритие и се справя с голям брой потребители онлайн по едно и също време, като по този начин успешно изпълнява най-важната роля за такова устройство.От гледна точка на дизайна, Linksys E8350 запазва класически вид. Той е с размери 25.9 х 18.3 х 5.6 cm и тежи 635гр. Моделът е снабден с четири антени, които могат да бъдат коригирани до желаната позиция и обособени за бъдещ ъпгрейд.

В предната част има WAN порт, четири Gigabit LAN порта, един USB 3.0 порт и един порт, който може да се използва както за USB 2.0, така и за eSATA. По отношение на интерфейса, следва да се отбележи, че липсва стандартна осветителна система за индикация на състоянието на операцията, активите на пристанищата и т.н. Това може да се окаже по-малко привлекателно за обикновеният потребител, защото той няма да знае, кога рутера работи и кога не. Linksys E8350 е рутер с по-висока цена, отколкото обикновено, но напълно компенсира разликата в парите. Рутерът има добро покритие, осигурява по-силна и постоянна връзка и е едновременно лесен за настройка. Моделът е идеален избор за всеки дом.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 26-02-2021 на:Фотогалерия: "Linksys E8350: Рутер с отлично покритие за дома"

linksys e8350_2.jpg
linksys e8350_4.jpg
linksys e8350_3.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg