Review Center BG

Къртач с sds-max Bosch Professional GSH 5 CE: професионален къртач дори за твърди материали


Само мъжете, които са наистина квалифицирани и занаятчии, ще бъдат в състояние да ремонтират дома си със собствените си сили, без да търсят помощ от професионалисти. Най-полезните и често използвани електрически инструменти включват ти ози къртач Bosch Professional GSH 5 CE.

Къртач с sds-max Bosch Professional GSH 5 CE

Виж специалната оферта за днес, 03-12-2023


bosch professional gsh 5 ce.jpg

Като цяло, къртачите се намират на пазара на различни цени, но с различни функции и спецификации. Въпреки това изглежда, че къртачтът създаден от Bosch се възползва от най-добро съотношение цена-качество. Този текст ще ви представи на кратко функциите на устройството, но и спецификации, които го нареждан сред най-добрите възможности за избор.

Къртач с sds-max Bosch Professional GSH 5 CE

Виж най-добрата цена за днес, 03-12-2023


Кратко описание на къртача Bosch Professional GSH 5 CE
Вече не е новост, че за изпълнение на различни задачи в изграждането или ремонта се изисква къртач. Огромно предимство при купуването е, че може да се използва с голям успех не само от професионалисти, но и от аматьори. Лесно е да се използва и резултатите са страхотни.

Той е много лесен за използване и защото няма тежко тегло, което ще измори ръката на потребителя. По-конкретно, модела тежи 5 кг и е с дължина 480 мм, широчина от 105 мм и височина от 235 мм. Така че това е средно електрически инструмент, който няма да възпрепятства всяко занаятчийство да изпълнява мисията си чрез своите първокласни функции.

Като технически спецификации е изключително важно да споменем, че къртача Bosch Professional GSH 5 CE има мощност 1150 W, напрежение 230 V, въздействие на енергия от 8,3 J и броя 2900 перкусии в минута , Поради високата енергия на удара, силата на отстраняване на материала е изключително висока. Освен това работната повърхност е за бетон, камък и естествени материали.

Дори и в случай на интензивна употреба, дискомфортът няма да направи присъствието му изобщо усетено. Това е така, защото то се ползва от системата за намаляване на вибрациите. В допълнение, дълъг експлоатационен живот на изделието е гарантиран от здрав метален корпус. Задайте настройка променлива честота, за оптимална работа. Така инвестирайте в ненадминат електрически инструмент, който ще гарантира пълна функционалност за много дълго време. Други важни функции, които има къртач Bosch Professional GSH 5 CE са: Vario-Lock (фиксиране в 12 ъглови позиции за допълнителен комфорт), Constant-Electronic.

След закупуването, това устройство ще дойде в пакет с мехлем тръба и 1 х 1 х торба и 1х кърпа. Така модела къртач Bosch Professional GSH 5 CE е инвестиция, която всеки истински майстор трябва да направи.

Всъщност дори цената, на която може да бъде закупен, е изключително достъпна.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 03-12-2023 на:Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg