Review Center BG

Комбиниран хладилник Hotpoint XH9 T2Z COJZH: иновативна система с най-висока еднородност на температурата


Голяма дилема сред хората е инвестицията, която те правят за собствента си кухня: хладилник или комбиниран хладилник. За да съхранявате колкото се може повече храни, идеалното е да инвестирате в комбиниран хладилник като Hotpoint XH9 T2Z COJZH. Този модел е изключително изискан и често придобит домакински уред през последните месеци. Това се дължи не само на големия капацитет за съхранение на различни храни и стоки, но и на иновативните характеристики, които той предлага, заедно с изключително елегантния и отличителен дизайн.

Хладилник с фризер Hotpoint XH9 T2Z COJZH

Виж специалната оферта за днес, 03-12-2023


hotpoint xh9 t2z cojzh.jpg

Най-важните аспекти при закупуването на комбиниран хладилник са цената, на която може да бъде закупен, дизайнът, функциите, които той представя, капацитетът за съхранение, както и тишината.

Всички тези функции са на най-високо ниво при комбинираният хладилник Hotpoint XH9 T2Z COJZH и този аспект е лесно отличителен.Предимства на инвестирането в комбиниран хладилник Hotpoint XH9 T2Z COJZH.

Цялата гама продукти Hotpoint досега е била впечатляваща с отличното качество и функционалност. Първото и огромно предимство на комбинираният хладилник Hotpoint XH9 T2Z COJZH е, че той допринася значително за поддържане на храната свежа за дълго време. Между другото, цялата гама хладилници от тази марка създава перфектната среда, така че храната може да издържи до 14 дни.

Хладилник с фризер Hotpoint XH9 T2Z COJZH

Виж най-добрата цена за днес, 03-12-2023


В допълнение към запазването на пресни храни дълго време, модела не консумира много електрическа енергия.

Това се дължи на функцията Ecotech. Нивото на потребление е малко, а производителността остава отлична. Дори неприятните миризми се елиминират със скорост от 70% и също така намаляват риска от появата на бактериални огнища с до 90%. Това се дължи на факта, че модела има технология, която премахва озоновите молекули, така че храната да бъде свежа.

Като общи характеристики, е важно да се отбележи, че общият нетен обем на комбинираният хладилник Hotpoint XH9 T2Z COJZH е 369 литра, класа на енергийна ефективност е А ++, обема на фризера е 105 литра, а обема на хладилника е 264 литра, и консумацията на енергия е 282 kWh/година.

Продуктът всъщност се състои от 3 стъклени рафта и 4 поставки на вътрешната врата. По отношение на функциите и безопасността, този хладилник съчетава функцията за почивка, функцията супер замразяване и функцията за супер охлаждане. Освен че се наслаждава на съвременни функции и първокласни спецификации, той е доста тих. Нивото на шума е само 38 dB (A).

По този начин модела не произвежда много шум, така че дори няма да усещате неговото присъствие от тази гледна точка. И това казано, няма никакво съмнение, че този комбиниран хладилник Hotpoint XH9 T2Z COJZH представлява полезна и дълга инвестиция, и то не само защото е на много достъпна цена, но и заради функциите и атрактивният дизайн, който представя.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 03-12-2023 на:Фотогалерия: "Комбиниран хладилник Hotpoint XH9 T2Z COJZH: иновативна система с най-висока еднородност на температурата"

hotpoint xh9 t2z cojzh_2.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg