Review Center BG

Комбиниран хладилник Beko RCNA400K20ZXP: носи много предимства за своите потребители


Комбинирани хладилници, хладилници, модели side-by-side... има много такива устройства на пазара. Какво трябва да избере човек за доброто съхранение на храните му? Това не е лесно решение, а? Нямате грижа.

Ние ще ви помогнем. В тази статия ще намерите повече подробности за новия комбиниран хладилник Beko RCNA400K20ZXP, който привлече вниманието ни и, който ще разучим по-добре.

Хладилник с фризер Beko RCNA400K20ZXP

Виж специалната оферта за днес, 29-03-2024


beko rcna400k20zxp.jpg

подробности за техническите характеристики и дизайна
Ще започнем първо с дизайна на модела на устройството, който ние трябва да си признаем, не ни впечатли твърде много. Комбинираният модел с цвят сива стомана, което го прави лесен за съвпадане с другите мебели и уреди в стаята, но не се откроява твърде много. Размери, обаче, са добри, те не са нито твърде големи, нито твърде малки.

Вярно е, че има хора, които са казвали, че това устройство е доста високо, и е по-трудно да се интегрира в кухнята или в по-ниски стаи. От друга страна, има една подробност, която не трябва да се пренебрегва при никакви обстоятелства: модела има система анти-пръстови отпечатъци. Това предотвратява неприятните следи, които остават често при другите комбинирани модели.

Хладилник с фризер Beko RCNA400K20ZXP

Виж най-добрата цена за днес, 29-03-2024


По отношение на техническите характеристики, то трябва да се спомене първо, една специална част от оборудването на комбинираният модел: чекмедже EverFresh +. То е идеално за съхранението на три вида храна: билки, плодове и зеленчуци, защото идва със специална функция, която предотвратява тяхното увяхване. Освен това, те запазват своя свеж вкус и здравословност. Има потребители, които след използване на това чекмедже, заявяват, че видимо се е удължил срока на годност на тези храни, които споменахме по-горе.

Освен това, комбинираният модел се отличава и с модерната технология тип NeoFrost. Нейната роля е особено важна, когато става въпрос за продуктите, защото тя осигурява получаване на перфектната температура на съхранение. Така, че можете да се сбогувате със замразените храни и тяхната неприятна миризма. Един добър комбиниран модел, какъвто е и представеният модел, благодарение на NeoFrost технологията е в състояние да намали сметката за ток, тъй като модела е част от клас на енергийна ефективност А +. Комбинираният моел от марката Beko е оборудван и със специален филтър против миризми, чиято роля е да спомогне за поддържането на свежест и да не позволява на храната да се разваля.

Също така има функция Buzzer, която е съюзник на потребителите, които винаги бързат. Това представлява звуково предупреждение, ако вратата на уреда е оставена отворена. Но това не е всичко. Трябва да се спомене и анти-бактериалната защита, едно предимство, което е особено важно в днешно време, когато бактериите и микробите пълзят навсякъде, засягащи вкуса, консистенцията и аромата на храната. По отношение на потреблението на този комбиниран модел, експертите казват, че нямате за какво да се притеснявате, защото модела принадлежи към клас на енергийна ефективност A +, и консумира с до 24% по-малко в сравнение с други комбинирани модели, които са разположени в клас А. Общият обем на комбинираният модел е 347 литра, доста по-щедър от други модели на пазара. Всички експерти казват, че цената определена за този модел не е голям, но е много достъпна, имайки предвит функциите му.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 29-03-2024 на:



Фотогалерия: "Комбиниран хладилник Beko RCNA400K20ZXP: носи много предимства за своите потребители"

beko rcna400k20zxp_2.jpg
beko rcna400k20zxp_3.jpg
beko rcna400k20zxp_4.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg