Review Center BG

Климатик LG Prestige H12AL: за прохладна стая


Важно е климатикът да е икономичен, защото може да консумира доста, докато е пуснат в експлоатация. Той също така трябва да има голям капацитет за охлаждане, за да задоволи нуждите на помещението.

Добра индикация е климатикът LG Prestige H12AL.

Климатик LG Prestige H12AL

Виж специалната оферта за днес, 29-03-2024


lg prestige h12al.jpg

За общите характеристики на климатика LG Prestige H12AL
За този модел трябва да се каже, че е жилищен. Типът продукт е стандартен. Подобно на повечето от тези уреди, той може да бъде монтиран и на стената. Площта, която ще покрива, е 35 м2. Той е климатик, подходящ за по-големи помещения, като се има предвид общата му мощност от 12 000 BTU.

Трябва да се каже, че има добър капацитет за охлаждане, т.е. 11940 BTU. Той ще осигури достатъчно топъл въздух с отоплителна мощност от 13650 BTU. Това е икономичен климатик по отношение на електроенергията. Енергийната ефективност, както при охлаждане, така и при отопление, принадлежи към един от най-добрите класове за енергийна ефективност, а именно A +++.

Климатик LG Prestige H12AL

Виж най-добрата цена за днес, 29-03-2024


За минималната температура на охлаждане на този модел трябва да се каже, че е -10 ° С. По отношение на максималната работна температура трябва да се отбележи, че е + 48 ° С. Минималната работна температура на отопление достига -15 ° С. Максималната работна температура е + 24 ° С.

Трябва да се вземе предвид и филтърът, който включва този модел. Той може да се мие, но също така е и антибактериален и противоракообразен.

Освен това има 3M Multi Protection и Plasmaster Ionizer. Компресорът е модерен с инвертор Dc Twin Rotary. Също така трябва да се добави, че броят на етапите на вентилатора са 6. Не липсва и инвертор. Трябва да се споменат и някои характеристики, свързани с енергийната ефективност.

По-специално сезонната ефективност на охлаждане на SEER е 9,2, малко по-висока. Също така сезонният коефициент на отопление SCOP е 5.3. Заслужава да се отбележи и коефициентът на охлаждане на ЕЕР, който е 4.22. Също така е известно, че коефициентът на ефективност на отопление на COP е 5.19.

Не липсват и функции за климатизация: охлаждане, отопление, вентилация, обезвъздушаване. Също така има специални особености, което означава, че е лесен за използване модел. Те са: автоматичен рестарт, Дистанционно управление, Автоматично почистване, нощен режим, Jet Col/Отопление, автоматична люлка в четири посоки, Active Energy Control, WiFi Ready, Gold Fin антикорозионна защита. Има захранващо напрежение 230 V. За номинална консумация за охлаждане, трябва да се каже, че тя е 830 W. По отношение на номиналната консумация за отопление, то трябва да се знае, че е 770 W.

Така че, ще има номинален капацитет на охлаждане от 3500 W. А номиналният капацитет на отопление ще бъде 4000 W. Този модел има охлаждаш агент R410A.

Климатик LG Prestige H12AL - функции, свързани с вътрешното тяло
Що се отнася до отстраняването на влагата, трябва да се отбележи, че е 1,7 l/h. Дебитът на въздушния поток на вътрешното тяло е ​​930 m3/h. Вътрешното тяло е тихо, с ниво на шума от 17 dB. То също така има дължина 875 мм. Широчината му трябва да е 295 мм. Подходящ е с височина 235 мм. Уредът тежи 11,5 кг. Не на последно място, вътрешното тяло е бяло.

Климатик LG Prestige H12AL - функции, свързани с външното тяло
Дължината на външния модул е ​​870 мм. Освен това, ширината му е доста добра - 655 мм. Той също така има височина 320 мм.

Външното тяло тежи доста, като е 42 кг. И тази част също е бяла. Между другото, тялото има и ниво на шум от 48 dB. Трябва също така да се уточни, че дебитът на въздушния поток на външното тяло е 2400 m3/h. Климатикът LG Prestige H12AL е модел с чудесни функции, на които със сигурност ще се насладите. Те ще допринесат за комфортна атмосфера, охлаждане на стаята, както трябва.

Цената е правилна.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 29-03-2024 на:



Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg