Review Center BG

Хладилник с една врата Star-Light FTTM-98APP: Клас А ++


Да се избере нов хладилник никога не е лесно нещо, тъй като разнообразието на пазара на уреди е толкова голямо, че е трудно да разберете кой модел е най-добрият, не само по принцип, но специално за вас.

Устройство като този хладилник с една врата Star-Light FTTM-98APP може да е идеално за вас, но за да разберете, трябва първо да го анализирате.

Хладилник с една врата Star-Light FTTM-98APP

Виж специалната оферта за днес, 03-12-2023


star-light fttm-98app.jpg

Общи характеристики на устройството
Този уред е хладилник с една врата с общ нетен обем 98 литра. От тези 98 литра, 14 литра са за фризера и 84 литра за хладилника. Брутният обем на този хладилник с една врата Star-Light FTTM-98APP е 102 литра. Като се има предвид, че хладилникът е устройство, което винаги е включено в контакта, изборът на модел с възможно най-ниска консумация на енергия е задължителен.

Ето защо, този модел хладилник с една врата Star-Light FTTM-98APP, е модел в който можете да инвестирате с удоволствие и без грижи, тъй като има консумация на енергия от 131 kWh годишно, много малко; като резултат продуктът е включен в класа A ++ за енергийна ефективност.Хладилникът има два рафта, изработени от стъкло, три опори на вратата и отделение за зеленчуци и плодове. Системата за размразяване е автоматична. По отношение на фризера обаче системата за размразяване е ръчна. Той има едно отделение и намален капацитет на замразяване от два килограма за 24 часа, в рамките на неговия размер.

Хладилник с една врата Star-Light FTTM-98APP

Виж най-добрата цена за днес, 03-12-2023


Що се отнася до дизайна, модел хладилника с една врата Star-Light FTTM-98APP е бял, така че лесно да се интегрира във всяка кухня. Стилът му е стандартен и отварянето на вратата е от дясната страна. Ако обаче това отваряне не е добро за домашното ви пространство, можете да промените посоката му, това е функция, открита в съвременните уреди. Моделът също така има вътрешно осветление, разбира се, но също и регулируем термостат.

Като характеристики и безопасност, устройството има механичен контрол на температурата. Устройството има само един компресор. Охлаждащият агент е R600a. Климатичните класове към, които принадлежи този хладилник с една врата Star-Light FTTM-98APP са ST - N. Нивото на шума на устройството достига до 39 децибела, което го прави тих модел, който няма да ви притеснява.

Теглото му е 25,4 килограсма. Размерите на продукта са 84,5 х 50 х 54 сантиметра.
С това устройство можете да се насладите на най-доброто съхранение на вашите пресни продукти с ниска консумация на енергия и функции, които го правят модерно устройство, на което можете да разчитате в ежедневието.

Освен това, модела хладилник с една врата Star-Light FTTM-98APP има много ниски разходи за закупуване, което го прави инвестиция, която можете да направите лесно за вашия дом, така че не трябва да пропускате да я направите.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 03-12-2023 на:Фотогалерия: "Хладилник с една врата Star-Light FTTM-98APP: Клас А ++"

star-light fttm-98app_2.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg