Review Center BG

Инверторен климатик Heinner HAC-9INVB: Най-доброто решение - топлина


Въпреки че нивото на САЩ, средно 87% от сградите имат по един климатик в Европейския съюз, цифрата е много по-малка, и България не е изключение, много българи избират алтернативи варианти за хладно през лятото.

Инверторен климатик Heinner HAC-9INVB

Виж специалната оферта за днес, 29-04-2024


heinner hac-9invb.jpg

Ако искате да сте част от тази група, която може да се похвали с един климатик, можете да обърнете внимание на модела Heinner HAC-9INVB. От гледна точка на дизайна, това е един съвременен модел, с бял цвят, в лявата част се намира контролния панел, а от дясната страна е изписано името на компанията. По този начин, устройството прилича на повечето модели, които можете да намерите; но това, което прави устройството специално, е всъщност интериора.

Инверторен климатик Heinner HAC-9INVB

Виж най-добрата цена за днес, 29-04-2024


Технически детайли за модеа
Капацитета е 9000 BTU, климатика Heinner HAC-9INVB може да има достатъчно енергия за отопление или охлаждане на всяка голяма стая. Сред неговите модерни съоръжения се включва и функцията ауто, която прави устройството да рестартира настройките, които са програмирани преди, което е много полезно, когато уреда е бил изключен или е имало колебания на електричество и т.н. В допълнение, това може автоматично да извърши серия от операции за поддръжка, благодарение на своите разширени функции за откриване на течности в хладилния агент, автоматично почистване и диагностика.

Климатикът Heinner HAC-9INVB е един от най-икономичните на пазара, които са включени от специалистите в областта на енергийната ефективност клас А +. Този ефективен клас се отнася до система, създадена от Европейския съюз, за да се класифицират уредите в различни групи въз основа на консумацията на енергия, като се започне от А за най-добре представящите се продукти, и се стигне до G, където спадат най-малко ефективните продукти .

С клас A +, това устройство е сред най-икономичните модели, с много добро ниво на консумация на енергия. За да се пести енергия и да се повиши нивото на комфорт през нощта, моделът включва функция Sleep, която помага температурата да се охлади или затопли в първите два часа с един градус по Целзий, тя държи на това ниво пет часа, след това спира.

Що се отнася до класовете, климатик Heinner HAC-9INVB е от клас на ефективност при отопление А + и при охлаждане е A +, което доказва още веднъж, модерността. Нивото на шума на външното тяло е достатъчно малко, за един климатик, достигайки 60 децибела, докато шума регистриран във вътрешно тяло е още по-малък, само 54 децибела.

Друго нещо, което прави климатика Heinner HAC-9INVB толкова забележителен, е включената гаранция, 36 месеца, един много дълъг период на защита, съществуват и възможности да се удължи допълнително, с между един или още два.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 29-04-2024 на:



Фотогалерия: "Инверторен климатик Heinner HAC-9INVB: Най-доброто решение - топлина"

heinner hac-9invb_2.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg