Review Center BG

Indesit OS 1А 200 H: Продукт за всеки дом


Хладилните продукти присъстват във всеки дом и могат да се избират в следствие на предпочитанията на клиентите и храната, която искат да съхранят свежа за по-дълго време. Също толкова важно е, обаче, фризера да има по-голям капацитет на съхранение за по-голямо количество храна, и за тези, които произвеждат по-голямата част от продуктите, които консумират това е от съществено значение. Фризера модел Indesit OS 1А 200 H може да помогне що се отнася до поддържането на голямо количество храна и определено е правилният избор за всеки дом.

Фризер Indesit OS 1A 200 H

Виж специалната оферта за днес, 13-08-2020


indesit os 1a 200 h_4.jpg

Ние можем да отбележим, че този модел спада към класическите фризери по отношение на дизайна,поради факта, че цвета му е бял, и защото това е модел с хоризонтален капак. Вие не трябва да приемате разбира се, че класическият момент спада и към другите елементи или характеристики. За инсталацията и позиционирането трябва да разполагате с минимална площ от 86.5 х 80.6 х 64.2 см, защото това е размерът на фризера Indesit OS 1А 200 H. Модела на капака е хоризонтален, и е необходимо при избора на мястото и позицията на монтажа да се вземе предвид и пространството, необходимо за отваряне на капака и затова трябва да се избегне поставянето на продукти, които да го блокират.

Фризер Indesit OS 1A 200 H

Виж най-добрата цена за днес, 13-08-2020


Подобрена ефикасност
Модела Indesit OS 1А 200 H ще бъде полезен на всяко домакинство, или дори при търговски дейности. Вие имате страхотен фризер с общ обем 204 л, което е много, и е напълно достатъчно, за двете приложения, упоменати по-горе. Винаги може да се случи, някои храни да бъдат по-често необходими, отколкото други, и Indesit OS 1А 200 H се грижи за това, модела може да предложи една кошница, която може да събере продуктите или храните, които обикновено се използват най-често.

Веднъж започнал да работи фризера, обаче, може да сте сигурни, че храната винаги ще бъде в безопасност, а също така и благодарение на функцията SuperFrost температурата ще има възможноста да падне много за кратко време, което е допълнително предимство запазващо храната ни.

Друго полезно свойство за вас и вашата храна е предупредителният звук, когато вътрешната температура е твърде висока за безопасността на храните. За тези, които се тревожат за това, че уреда може да бъде по-шумен от желаното, е важно да кажем, че Indesit OS 1А 200 H произвежда само 41 db шум. Ако има хора, които пък се безпокоят за конкретната консумация на продукта, ще споменем само, че годишното потребление на енергия е 224 kWh/год и продукта попада в клас А+ на енергийна ефективност.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 13-08-2020 на:Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg