Review Center BG

Фризер Arctic O20+: желаната гаранция


Фризера не изглежда като трудно за избор устройство, като се има предвид, че повечето от тях имат долу горе един и същ дизайн, със същия цвят и всичко, което трябва да правят е същото - да се запази храната студена.

Вместо това, ако анализирате добре тези уреди, ще откриете много разлики между тях, следователно, трябва да решите кой от тях да изберете, като може да става въпрос и за фризера Arctic O20+.

Фризер Arctic O20+

Виж специалната оферта за днес, 03-12-2023


arctic o20.jpg

Повече за устройството
Този модел фризер има общ нетен обем от 205 литра, а брутният обем достига до 215 литра. Класът "Енергийна ефективност" е A +, което показва, че продуктът няма да увеличи сметката Ви за ток, тъй като консумира малко електричество.

В този случай фризера Arctic O20 + консумира само 224 kWh годишно. Тъй като е част от класа A + за енергийна ефективност, това означава, че уреда спестява 24% в сравнение с други подобни продукти, които са част от енергийния клас А.

Фризер Arctic O20+

Виж най-добрата цена за днес, 03-12-2023


Устройството има бял цвят и стандартното отваряне се извършва вертикално. Дръжката на уреда е хоризонтално интегрирана.

В допълнение, моделът има също и заключване за по-добра безопасност на вашите хранителни продукти, които са запечатани и защитени. Устройството също така включва много ефективна антибактериална система.

Вътре има метална кошница. Фризера Arctic O20+ има само един компресор и е част от климатичните класове SN - T. Размерите му са 91.2 х 75.1 х 72.5 см. Неговата автономия е 36 часа; с други думи, ако уредът е изключен от контакта или е възникнало претоварване, той може да даде еднакво добра възвращаемост за 36 часа, почти два дни. Продуктът е тих, а нивото на шума е 42 децибела. Функцията Fast Freezing служи за активиране на компресора и вентилатора за максималния си капацитет, за да бъде в състояние да създаде температури, достигащи -27 градуса по Целзий в този фризер Arctic O20 + в най-кратък период от време.

Този модел е част от TUV, германски сертификат, който е предвиден за електрическите продукти, които осигуряват безопасност, което означава, че устройството отговаря на всички необходими европейски стандарти, качеството на Arctic е следователно признатo на европейско равнище. Фризера Arctic O20+ е изработен от незапалими материали, което ви осигурява по-високо ниво на безопасност при използването му, както и по-добра защита срещу вредни фактори на околната среда. По този начин винаги можете да разчитате на това устройство, независимо от обстоятелствата. Този уред също се радва на много добра, висококачествена изолация, която може да осигури ефективна работа, както и по-ниска консумация на енергия. Освен това, за да могат хранителните Ви продукти да бъдат в идеално състояние на безопасност, тази много модерна изолация ще поддържа постоянна температура на помещението. Ето защо, изберете Arctic O20+ и се наслаждавайте на неговите предимства по всяко време.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 03-12-2023 на:Фотогалерия: "Фризер Arctic O20+: желаната гаранция"

arctic o20_2.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg