Review Center BG

Franke SL 62M XS /N: препоръчвана електрическа фурна


Много хора, които искат да се насладят на кухня с модерно решение, решават да си закупят електрическа фурна, ако може и вградена, придружена от плот. И ако искате това, трябва да знаете, че има много възможности, толкова много, че не мисля, че някога ще можете да се информирате за всичко.

Но в крайна сметка, ако намалите площта за търсене по бюджет и предпочитание, със сигурност ще намерите правилния модел. Един от тях може да бъде Franke SL 62M XS /N, много интересна фурна за вграждане.

Електрическа фурна за вграждане Franke SL 62M XS /N

Виж специалната оферта за днес, 29-03-2024


franke sl 62m xs  n.jpg

Не позволявайте на марката да ви заблуди
Franke е сравнително непозната марка в България, но това не означава, че е една от нискобюджетните такива, които се появяват и изчезват в рамките на няколко месеца. Компанията е от Австрия, която се продава навсякъде по света и има повече от 100 години история. Те обикновено правят кухненски уреди, така че те са на благоприятна позиция. И фурната за, която говорим не е нито най-скъпата, нито най-добрата, но е доста добра и полезна.

Електрическа фурна за вграждане Franke SL 62M XS /N

Виж най-добрата цена за днес, 29-03-2024


На първо място, тя има ретро дизайн. Това не е модел, който може да се похвали, така (има много привлекателни по отношение на дизайн модели), тъй като моделът има тенденция да бъде по-прост, отколкото изключително елегантен, но модела изглежда доста добре в кухнята. Той е от неръждаема стомана и има три прости механични бутона. Единият е за програмите, другият за температурата, а последният за таймера. Няма LED дисплей, но инструкциите на бутона ви дават доста добра представа за времето, което трябва да очаквате.

След това говорим за голяма фурна и това има много значение.
Обемът е 63 литра, което го прави семеен уред.

По отношение на програмите, Franke SL 62M XS /N има шест, които наистина са класически. Фурната също има функция за скара и ако смятате, че можете да настроите много топлинно интензивни стъпки, но и времето, ясно е, че има много разнообразие в опциите за готвене. Както всяка съвременна електрическа фурна, тя също има вентилатор, който равномерно разпределя топлината.

Също така има някои полезни системи, като например интериорно осветление и заключване на вратата по време на работа. Не на последно място, тя е част от енергийния клас А. Електрическата фурна може да бъде дори по-икономична от газа и тя се вписва добре в описанието. Може би Franke SL 62M XS /Nне идва от реномирана компания, но в международен план е много по-добра. В допълнение, цената е дори достъпна, тъй като и качеството на фурната, не е никак лошо. Това не е най-доброто на пазара, но е много солидно и готви добре.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 29-03-2024 на:



Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg