Review Center BG

D-Link Ultra AC3200: Технология навсякъде


Дори ако технологията търпи доста динамично развитие в последно време, това което има най-голямо значение за повечето хора е интернета и достъпа до интернет, където и да са и каквото и време на денонощието да е. За това обикновено ни помага мобилният интернет, но ако става дума за достъп до интернет, в нашият дом или на работното място този вид интернет е просто чудесен. Рутерите се справят с нуждите на различните потребители и ако искате да сте сигурни, че това е възможно можете да се насочите към модела D-Link Ultra AC3200.

Безжичен рутер D-Link AC3200 Ultra

Виж специалната оферта за днес, 26-02-2021


d-link ultra ac3200.jpg

Интернет е свързан не само с разглеждането на социални мрежи или с проследяването на файлове онлайн, но също така може да бъде възможност за постигане на някои програмни езици или за тестване на някои приложения, програми или игри. Тези нужди са само някои от ситуациите, в които D-Link Ultra AC3200 може да бъде повече от чудесен, а това определено е в полза на всички потребителите. Ако изберем да анализираме този модел рутер, съвременните характеристики определено са видими. Човек лесно може да види, че рутера определено има някои футуристични характеристики, които са като вдъхновени от научнофантастичните филми и особено от тези за космически кораби. Въпреки това, за да се достигне етапа на употреба, се нуждае от пространство, където може да бъде инсталирано, като в този случай характеристиката на големината е 373 х 241 х 157 мм.

Безжичен рутер D-Link AC3200 Ultra

Виж най-добрата цена за днес, 26-02-2021


Интернет навсякъде
С помощта на рутер D-Link Ultra AC3200, не само ще имате достъп до интернет за различни цели, но също така и ще имате достъп до мрежава в различна места. За начало, можем да обсъдим присъствието си в офисите достатъчно големи, за да се използва рутер D-Link Ultra AC3200. Модела има общо шест външни антени, които могат да осигурят три ленти и по този начин, като че ли имаме не един, а няколко рутера. Ако искаме да задържим свързващият проводник имаме пристанищата LAN или WAN.

Пристанищата, които са на разположение са 4 портовият x RJ-45 LAN, 1 WAN порт x RJ-45, както и USB 2.0 и USB 3.0, но това, което може да бъде наистина важно е скоростта на прехвърляне на Wi-Fi, която е 600 + 1300 + 1300 (Mbps). Въпреки, че цената на устройството може да бъде леко неудобство, със сигурност по време на употребата ми, ще забележите, че D-Link Ultra AC3200 носи повече предимства в сравнение с други конкорентни модели.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 26-02-2021 на:Фотогалерия: "D-Link Ultra AC3200: Технология навсякъде"

d-link ultra ac3200_2.jpg
d-link ultra ac3200_3.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg