Review Center BG

Canon MF237W: мултифункционално монохромно устеойство


Canon MF237W е мултифункционален принтер полезен за малкия бизнес или работата от дома. Този лазарен модел предлага много добра скорост и е с достъпна цена и е подходящ за използване за по-малки проекти.

Монохромно лазерно мултифункционално устройство Canon MF237W

Виж специалната оферта за днес, 20-04-2024


canon mf237w.jpg

Атрактивни характеристики и добра цена
За многофункционалност в своята категория, Canon MF237W предлага няколко атрактивни функции. Модела има тъчскрийн и безжична връзка и включва всички основни функции (печат, копиране, сканиране, факс).

Монохромно лазерно мултифункционално устройство Canon MF237W

Виж най-добрата цена за днес, 20-04-2024


Дизайна на модела е дискретен. Конструктурата му е компактна, лесно се поставя и е в черен цвят, което помага още повече да се впише във всеки дом. За по-опростена и по-бърза работа има и интегриран сензорен екран. Той е монохромен LCD с 6 линии. От гледна точка на качеството на печат, трябва да се отбележи на първо място скороста от 23 ppm. Това е повече от достатъчно, за по-малки проект. Грамажа на хартията е средно 60-163 гр / м ². Резолюция на печата е 600 х 600 dpi и данните остават на разположение за сканиране и печат. Сканираните резултати са доста атрактивни, има не по-малко от 256 нива на сивата скала. За копирането има функция в паметта, така че модела може да реализира до 999 копия.

Мултифункционално устройство Canon MF237W използва само черни кастеки тип Canon 737. Не забравяйте, че този модел е монохромен и отпечатва само черно-бяло. Той има капацитет от 2400 страници. Максималният капацитет на хартията е от 250 листа.

Изходната тава е с капацитет от 100 листа. Първата страница се отпечатва със скорост от 9 секунди, което не е зле. Принтерът може да печата върху голямо разнообразие от формати, от A4, A5, B5, Legal, Letter, Executive Statement до Officio, B-Officio, M-Officio, GLTR, GLGL, Envelope DL, Envelope C5, Envelope 10.

Тъй като се намираме в 2017 г., трябва да кажем, че мултифункционалите устройства се повлияват доста добре от тенденциите. Интернет е основвната причина. Моделът позволява връзка чрез WiFi или кабел. Налице е подкрепа и за безжичен печат от Cloud или имейл и прехвърлянето на файлове бързо. Налице е също така възможност за отпечатване директно от телефона или таблета ви.

Моделът разполага с 512 MB памет. Що се отнася до софтуерно ниво, можете да използвате Canon MF237W както на Windows, така ина Mac OS система. Благодарение на своите добре балансирани предимства, мултифункционалният Canon MF237W е идеален за работа в дома или в офиса. Безжичната технология, сензорният екран и добрата работа на скоростта са качества, които трябва да бъдат оценени.

Затова съотношението на качество-цена е доста добро. Мултифункционалното устройство е дългосрочна инвестиция, така че имате правото да изберете модел, който най-добре отговаря на вашите нужди и ще ви стане партньор за работа през следващите няколко години.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 20-04-2024 на:



Фотогалерия: "Canon MF237W: мултифункционално монохромно устеойство"

canon mf237w_2.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg