Review Center BG

Bosch BGL2B132: Почистване във всеки дом


Когато става става въпрос за почистване, основния ни проблем е че искаме да почистим вкъщи за колко се може по-картко време и без много, много усилия, тей като имаме доста натоварено ежедневие. Но тогава на помощ ни идват домакинските уреди, а ако пък искате да почстите вашия килим или под, то вие имате нужда от прахосмукачка. Тя ще ви е от голяма помощ ако имате и домашни любимци което ще означава автоматично, че космите и мизерият ще са много повече. За това, ние ви препоръчваме прахосмукачката с торбичка Bosch BGL2B132.

Прахосмукачка с торба Bosch BGL2B132

Виж специалната оферта за днес, 13-08-2020


bosch bgl2b132.jpg

Факта че сте избрали точно този модел прахосмукачака, ще означава , че ви е допаднал дизайна й, но също така и отношението между качество и цена, които са доста примамливи. Това съотношение може да се докаже колко пъти си пожелаете, благодарение на лекотата с която ще почиствате във вашия дом.Вие ще имате на разположение две големи колела, който ще са ви в плюс, както за по лесното маневриране при почистване, така и при нейното съхранение във вертикално положение, във вашия гардероб.

Прахосмукачка с торба Bosch BGL2B132

Виж най-добрата цена за днес, 13-08-2020


Напълно почистен
Използването на тази прахосмукачка, ще е предимство за всеки дом, тей като има диаметър на работа от 8м, благодарение на дължината на кабела, но както и на металната й тръбата. Размера на прахосмукачката с торбичка Bosch BGL2B132 е доста приемлив и е само от 260 x 295 x 370 mm, за сметка на това пък тя тежи едва 3,7 кг. Някои хора могат да намерят като недостатък начина и на почистване който се води сух, но за сметка на това пък тя има капацитет на почистване без спиране от 3,5 литра, което е доста голямо предимство за тези които ще я изберат.

Много често, използайки прахосмукачката, ние вдигане доста шум, който в последствие може да ни създане проблеми със съседите. Но при Bosch BGL2B132 това не е проблем, тей като шума който вдига е само 82 децибела. Това което всъщност издава този шум е нейната мощност на всмукване, която в случая е с 700 W. Тази мощност позволява по-лесното почистване на много захабени повърности, както и на килими, подове или мокети. Прахосмукачката има енергиен клас А за емисии на прах, енергиен клас С за почистване на твърди подови повърхности и енергиен клас В за разхода на енергия.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 13-08-2020 на:Фотогалерия: "Bosch BGL2B132: Почистване във всеки дом"

bosch bgl2b132_2.jpg
bosch bgl2b132_3.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg