Review Center BG

Безжичен рутер ZyXEL NBG6616: Можете да кажете сбогом на лошият интернет


Не знам в колко къщи няма безжичен рутер, но със сигурност броят е с тенденция към намаляване. Светът иска достъп до интернет, и то на по-висока скорост. В допълнение, тъй като вече имаме все повече компютри, телефони и таблети, една-единствена безжична мрежа не е достатъчно полезна. Един подходящ модел е рутера ZyXEL Gigabit NBG6616. Това е един от най-добрите уреди за домашна употреба и ви помага да се отървете от бавната скорост, пред която сте изправени, когато се нуждате от интернет.

Безжичен рутер ZyXEL NBG6616

Виж специалната оферта за днес, 26-02-2021


zyxel nbg6616.jpg

Въпреки това, без значение колко е напреднал този модел, той все пак остава полезен само при затворени пространста, и има възможноста да работи с повече от пет устройства. Ако искате рутер за офис или бар, би било уместно да се насочите към модел с по-голям капацитет, за да не разочаровате клиентите или служителите.

Безжичен рутер ZyXEL NBG6616

Виж най-добрата цена за днес, 26-02-2021


Две антени за различни приложения
Първо, трябва да се спомене, че устройство ZyXEL Gigabit NBG6616 е с две антени, едната с честота 2.4 GHz и другата с честота 5 GHz. Като се има предвид, че скоростта на 5 GHz антената ще бъде до два пъти по-голяма, то тя трябва да бъде запазена за HD стрийминг и други дейности, които изискват по-висока честотна лента. Въпреки това, малката антена достига скорост на прехвърляне до 300 Mbps, а голямата до 800 Mbps. Не забравяйте обаче, че тези данни са показателни и описват работата на устройството, когато интернета е перфектен. Но тъй като този въпрос зависи и от доставчика ви на интернет или мястото на, което се намиране, скоростта може да се променя или да бъде по-малка реално. Но дори и така, модела е с идеална производителност.

Също така ZyXEL Gigabit NBG6616 има четири LAN входа и един WAN, което означава, че можете да свържете с него пет компютъра едновременно (като в този случай вече не остава прекалено много скорост за безжичен, така че отнема малко баланс ). Друг интересен елемент на този рутер е възможноста да го контролирате с помощта на смарт устройство. Това дава възможност за родителски контрол, тъй като можете да зададете големината на честотната лента на използване. Нека не забравяме, че има и два USB порта за свързване с други устройства, с цел стрийминг.

Лесен за използване и доста малък, но с приятен и модерен външен вид, този рутер е много добра инвестиция, въпреки че разбира се няма да бъде по вкуса на всеки. Както при всеки уред, цената не е за всеки. Но ако трябва да се вземе под внимание съотношението между цена и качество, модела определено си заслужава да бъде купен. С помощника ZyXEL Gigabit NBG6616 вие не можете да кажете, че скоростта на интернета в цялата къща не е достатъчно голяма. В допълнение, можете да се свържете с други устройства, можете да го контролирате чрез телефона си и настройките за сигурност са много добри. Така че, модела може да бъде много полезен, ако имате нужда от него.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 26-02-2021 на:Фотогалерия: "Безжичен рутер ZyXEL NBG6616: Можете да кажете сбогом на лошият интернет "

zyxel nbg6616_2.jpg
zyxel nbg6616_3.jpg
zyxel nbg6616_4.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg