Review Center BG

Безжичен рутер TP-LINK M7350: Заслужава внимание


Всеки модерен дом има поне едно интелигентно устройство като безжичен рутер TP-LINK M7350. Каква е неговата роля? За да ви помогне да се насладите на най-добрата връзка с интернет, независимо от това къде се намирате.

Тъй като много хора се оплакват, че рутера им не е в състояние да се справя с големи разстояния и че той излъчва положителен сигнал само в стаята, където е позициониран, експерти са проектирани безжичен модел TP-LINK , един продукт който със сигурност привлича вниманието на потребителите, не само заради неговата ефективност, но и заради интересната форма, която беше избрана за това устройство.

Безжичен рутер TP-LINK M7350

Виж специалната оферта за днес, 26-02-2021


tp-link m7350.jpg

Някои технически аспекти на модела безжичен рутер TP-LINK M7350
За разлика от други модели на рутери на пазара, които могат да се класифицират като обикновени, този модел идва с нещо ново: според специалисти в областта, той се намира в областа на безжичното споделяне, и не само когато става въпрос за лаптопи, телевизори или компютри, но също така и когато става дума за мобилни връзки 4G.

Така че, всичко, което трябва да направите е да поставите карта тип 4G в устройството, и след това веднага се възползвате от Wi-Fi хотспот, който няма да ви разочарова. Той също идва със скорост на сваляне до 150 Mbps и скорост на качване от 50 Mbps. Тези подробности, са свидетелство за факта, че този модел TP-LINK M7350 е доста мощен, и е в състояние да поддържа до 15 устройства, свързани едновременно.

Безжичен рутер TP-LINK M7350

Виж най-добрата цена за днес, 26-02-2021


Това устройство марка TP-Link може да се постигне скорост на изтегляне от 150 Mbps, което е истинско предимство за потребителя, защото дава възможност да гледате филми в HD формат без прекъсвания, да теглите няколко неща наведнъж, за възможно най-кратко време, разбира се, и да участвате във видео-конференции, което е модерна практика днес.

Какво може да се каже за този рутер по отношение на дизайна?
Безжичният рутер TP-LINK M7350 е известен също като джобно устройство, благодарение на компактните си размери, които го правят в същото време много лесен за носене. Размерите му са 106 х 66 х 16 мм, което може да се счита за предимство за този модел. Иначе, конструкцията не се отличава с много. Рутера е черен, лесно се вписва сред другите неща в офиса или стаята.

Но най-интересното е, че този модел е снабден с батерия с капацитет 2550 mAh, което му позволява да работи 10 часа, без никакви прекъсвания. И, за моментите, когато остането без батерия, и за да докаже този модел своята висока степен на гъвкавост, този рутер TP-LINK M7350 може да се зарежда от потребителя с помощта на един много прост процес: или с USB кабел, който се свързва към лаптопа или като се използва преносимо зарядно устройство или чрез зарядното устройство, което идва в една и съща опаковка с устройството.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 26-02-2021 на:Фотогалерия: "Безжичен рутер TP-LINK M7350: Заслужава внимание"

tp-link m7350_2.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg