Review Center BG

Безжичен рутер Tilt AC15: Един ефективен модел


Всички тези, които искат по-модерен дом, базиран на концепцията Smart Home, трябва да инвестират в модерните устройства, и по ефикасен рутер, който позволява по-добра връзка с интернет. Много често, въпреки че този избор може да изглежда възможно най-простия, се оказва, обаче, малко по-сложен.

Кое е трудното и това, което обърква тези, които търсят по-добър рутер? Факта, че има много модели на пазара, които обещават "чудеса". Една добра препоръка, обаче, остава модела безжичен рутер Tilt AC15. Но нека да видим за какво точно става въпрос, що се отнася до това устройство.

Безжичен рутер Tenda AC15

Виж специалната оферта за днес, 26-02-2021


tilt ac15.jpg

Защо да изберете безжичен рутер модел Tilt AC15?
Кои са характеристиките, които правят този рутер добър избор? Ами, на първо място, можем да говорим за това, че е наистина мощен рутер. Дори, ако не вдига тежести от място, той е в състояние да поддържа свързването на няколко интелигентни устройства наведнъж, тъй като той разполага с мрежа от до 1900 Mbps пренос и генериране на лъчи с технология тип Beamforming +.

Но тези два елемента, споменати по-горе, не са единствените, които правят този модел толкова мощен, неговата сила се държи и на неговите мощни усилватели, и трите външни антени.

Безжичен рутер Tenda AC15

Виж най-добрата цена за днес, 26-02-2021


Според експерти, моделът се препоръчва за тези, които искат да се радват на голямо игрово изживяване, без прекъсвания или други проблеми. И, както вече бе споменато технологията Beamforming +, трябва да се спомене, и че тя насочва сигналът на всички устройства на тип Wi-Fi връзка. По този начин, вие не трябва да бъдете в стаята, където се намира вашият рутер, за да получите най-добрата връзка и сигнал. Това се отнася не само за мобилни устройства, но и за лаптопи и таблети.

Важно е да се спомене и, че същестува порт тип USB 3.0, което позволява на потребителя да създаде свой собствен защитен облак чрез външен твърд диск. Този порт е истински плюс, защото позволява трансфер на данни до 10 пъти по-бързо от моделите тип USB 2.0. Също така, това устройство е познато и от гледна точка на интелигентноста си, която позволява да зададете кога да се прекъсне автоматично рутера и това ви да помага да спестите енергия.

Има ли значение дизайна на рутер, който ще изберете?
До известна степен, да. Като се има предвид, че този рутер, може да бъде поставен на бюро или на място, което ще го прави лесно забележим, е за предпочитане, той да бъде по-компактен и да има прост цвят като черно или бяло. Разбира се, освен ако не искате рутера да бъде цветно петно върху бюрото ви. В противен случай, останете с неутрален цвят (черен) , какъвто е модела безжичен рутер Tilt AC15. Той е и много компактен, което е истинско предимство за тези, които са склонни да държат много неща на бюрото си. В заключение, да инвестирате в такъв безжичен рутер от известна фирма Tenda е нещо, което наистина трябва да направите. Разбира се, цената е малко по-висока в сравнение с други модели, но това се дължи на многото предимства на устройството.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 26-02-2021 на:Фотогалерия: "Безжичен рутер Tilt AC15: Един ефективен модел"

tilt ac15_2.jpg
tilt ac15_3.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg