Review Center BG

Безжичен рутер D-Link DIR-868L AC: По-специален дизайн


Модерният живот е немислим без интернет. Какво би било да се приберете и да разберете, че не можете да гледате филми или любим телевизионен сериал, просто защото не върви вашата интернет връзка? Или да знаете, че в продължение на няколко дни не можете да влизате в социалните сайтове, които ще ви помогнат да поддържате връзка с приятели, защото не може да се установи връзка с интернет? Един истински кошмар, а?

Съвременният човек е почти пристрастен към тази връзка, не само когато става въпрос за отдих и забавление, но и когато трябва да учи или работи. В резултат на това, трябва да се инвестира в интелигентен рутер, какъвто е безжичният модел D-Link DIR-868L AC, който е със сигурност нещо, което трябва да имате. Нека разберем повече за това устройство, което прави това възможно.

Безжичен рутер D-Link DIR-868L AC

Виж специалната оферта за днес, 26-02-2021


d-link dir-868l ac.jpg

поредица от технически свойства, които си струва да споменем
Този рутер е проектиран за две категории потребители: първо, за тези, които имат модерен дом и трябва да свържат с интернет по-интелигентните устройства, като смартфони, телевизори, климатици, лаптопи, PC и таблети, и на второ място за собствениците на фирми. Каквато и да е категория на потребителите, този рутер успешно се справя нуждите на потребителите.

Безжичен рутер D-Link DIR-868L AC

Виж най-добрата цена за днес, 26-02-2021


Също така, D-Link DIR-868L AC е способен да пренася данни със скорост до 450 Mbps, с честота от 2.4 GHz, което е възможно със стандарта 802.11n. Преносът на данни се извършва едновременно и бързо, лесно достига до 1300 Mbps и честота 5 GHz. За разлика от други модели на пазара, D-Link DIR-868L AC е оборудван с технология SmartBeam която позволява премахването на радио вълни, така че потребителите да имат най-доброто преживяване с безжичната мрежа. Той също така разполага с шест вътрешни антени, които излъчват силен сигнал в целия дом или заседателна зала и околностите й, ако става въпрос за компания.

Конфигурирането на рутера е бързо, благодарение на благоприятните характеристики, които са по-добър избор, дори и за начинаещи. Той също така съдържа адаптери USB D-Link, от тип Wireless AC Dual Band DWA-182 si DWA- 171, които допринасят за модернизиране на персоналните компютри и преносими компютри, които притежават потребителите и по този начин те ще могат да се свързват и да се движите лесно в интернет.

Безжичен рутер DIR-868L D-Link AC - Дизайн
Мислехте, че добрите характеристики са единственото предимство на това устройство? Е, не. Той идва с интересен дизайн, предвид неговата кръгла форма. Повечето рутери имат квадратна или правоъгълна форма, а за този модел е било избрано нещо специално. Също така, размерите му са доста компактни, така че рутера не заема много място, и в същото време е лесен за носене. Към всички тези добри характеристики трябва да добавим и фактът, че рутера е с достъпна цена,съобразена с многото предимства на модела.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 26-02-2021 на:Фотогалерия: "Безжичен рутер D-Link DIR-868L AC: По-специален дизайн"

d-link dir-868l ac_3.jpg
d-link dir-868l ac_2.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg