Review Center BG

Безжичен рутер Apple AirPort Extreme: модем за всеки


Има много изобретения на нашето време, които са преминали от необходимост, но това което се счита за най-изгодно и за най-важно от много хора,а именно интернета. Първоначално той е бил кабелна връзка между някои компютри, но в днешния кабелен интернет често се счита за неуспех, защото бъдещата ни среща с Wireless технологията. Една от причините, които изискват наличието на безжичен рутер е, че хората са склонни да изискват достъп до интернет, където и да са и когато пожелаят. За всички тях има много модели на безжични рутери, и Apple AirPort Extreme е илюстрация на това, как потребителите могат да получат това, което искат.

Безжичен рутер Apple AirPort Extreme

Виж специалната оферта за днес, 26-02-2021


apple airport extreme.jpg

Изборът на такъв рутер може да бъде причинено от много причини, например нуждата от постоянен интернет, независимо от обстоятелствата, но в същото време може да бъде и заради определен афинитет към специфичният производител. Независимо от причината или от позицията на вашия модел Apple AirPort Extreme, той няма в никакъв случай да ви изненада по неприятен начин, и вие можете лесно да се убедите в това. Първият важен елемент на модела може да бъде лекотата, с която той може да се инсталира и пренася, ако се налага, рутера е с тегло само 945 гр и няма изобщо да го усещтате в себе си или в чантата си. Дори ако размерът на модела е малък, не означава, че не е ефективен и не означава, че не може да се насладите на сърфиране в интернет на по-високо ниво и скорост.

Безжичен рутер Apple AirPort Extreme

Виж най-добрата цена за днес, 26-02-2021


За всякакви нужди
Определено избирането на модела много зависи от предпочитанията и нуждите на всеки, и именно за това е важно да се знае, какви неща може да осигури модела Apple AirPort Extreme. С рутера вие също ще бъде в състояние да достигнете скорост за пренос на данни до 1,3 GHz, и това се дължи най-вече на технологията 802.11 .Можете лесно да си съставите мнение за това чрез просто сравнение на рутер с 802.11n технология, при която в същото време, можете да се възползвате от скорост до 1750 Mbps.

Друг елемент, който може да се счита за предимство от гледна точка на този модел Apple AirPort Extreme е липсата на външна антена, която понякога може да бъде неудобство, но дори и без такава антена, можете да имате интернет без проблеми. Дори ако няма антена, има пристанища, които можете да използвате, за да осъществите връзка. Можете да използвате 3-порта LAN RJ-45 или RJ-45 WAN порт. Работна честота на модела Apple AirPort Extreme е още една полза, тя може да бъде между 2,5 и 5 GHz, модела също така е осигурил и безопасността, чрез системите за сигурност - WPA и WPA2.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 26-02-2021 на:Фотогалерия: "Безжичен рутер Apple AirPort Extreme: модем за всеки"

apple airport extreme_3.jpg

Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg