Review Center BG

Beko WTV6532BO: една много евтина перална машина


Ако търсите нова перална машина и искате качество на ниска цена, модел Beko WTV6532BO е един от тези модели, на които си заслужава да се спрете. Beko е надеждна марка, която все повече набира популярност на пазара, което я поставя сред марките, които са най-добрият избор за вашето домакинство.

Пералня Beko WTV6532BO

Виж специалната оферта за днес, 14-05-2024


beko wtv6532bo.jpg

Що се отнася до Beko WTV6532BO, ние определено си имаме работа с един от най-достъпни модели на пазара. Нека да видим как модела се представя в другите аспекти.

Пералня Beko WTV6532BO

Виж най-добрата цена за днес, 14-05-2024


Персонализирано и икономическо изпиране
Често се случва, пералната машина да е икономична, но да няма достатъчно много програми за нашите нужди или обратното, да има твърде много програми, но да не е икономична, но за щастие това не е случаят при този модел. Пералната машина е снабдена с голям брой програми за пране, като допълнително е оптимизирана за ниско потребление на ресурси.

Говорим по-точно за 15 различни програми за пране, включително и някои специални за тъмни дрехи, ризи, бебешки дрехи или спортни дрехи. Всяка програма гарантира за ефективно чисти дрехи и също така гарантира, че тъканите са защитени.

Пералната машина е със средна консумация на енергия от 0.72 kwh / ч, и в резултат попада в клас на енергийна ефективност A +++. Нещата звучат наистина добре. Намалената консумация води до спестяване на семейния бюджет.

Тъй като, все пак трябваше да бъде направен компромис, по един или друг начин, капацитета на зареждането на пералнята е по-малък, а именно 6 кг. Но все пак капацитетът е достатъчен за 2-3 души или в случаите, в които не се нуждаете от често пране.Друг аспект, който би могъл да бъде по-малко атрактивен е, че максималната мощност на центрофугата е 1000 оборота в минута . Мощноста на центрофугирането може да бъде избрана, както и консумацията.

Качествата на модела обаче не свършват. Модела е с удължен живот, тъй като е с гладка повърхност, която запазва по-малко варовик. В допълнение, производителят осигурява удължена гаранция в сравнение с обичайните, а именно 5 години. Така че можете да бъдете сигурни в това отношение.

Прането се извършва с икономия на вода, количеството на водата във всеки цикъл на пране, се регулира от натовареноста на пералната машина. И накрая, но не на последно място, има функции Baby Protect, която блокира панела и вратата, както и система за защита от наводнения.

Beko WTV6532BO идва с модерен дизайн, който съчетава класически елементи като цвят, формат и размер, както и контролен панел с LCD дисплей. Външният вид е много елегантен и атрактивен. Пералната машина е с размери 84 х 60 х 45 см.

Както казах в началото, Beko WTV6532BO е една от най-евтините марки перални машини на пазара. Много достъпната цена се добавя към привлекателните качества на пералнята и определено си осигурява място във вашият дом. Модерният дизайн я правят подходяща за баня, както и за кухня или коридор. Като цяло модела е идеален за тези с ниски бюджети, които не търсят модел с висока товароносимост.

Виж промоциите и намаленията

за днес, 14-05-2024 на:



Подобни статии:


Copyright © reviewcenter.bg